Particuliere Events

Of het nu gaat om een gezinsuitje, een vrijgezellenuitje of een vriendenuitje, bij de StrandFabriek zit je goed. We bieden maatwerk programma’s voor groepen vanaf 8 personen. Of je nu groots wilt uitpakken of het liever klein wilt houden, alles is mogelijk.

Familie Uitjes

Vieren jullie een jaarlijkse familiedag? Hou dan maar op met verder zoeken, want de StrandFabriek heeft het ultieme programma gewoon voor jullie op de plank liggen. Voor jong en oud, van actief tot ontspannen, voor ieder wat wils. Oh ja, je wordt hoogst waarschijnlijk ook nog bruin. Wat wil je nog meer?

Meer info

Gezins Uitjes

Een dagje naar het strand met het hele gezin is altijd al leuk, maar met een aantal activiteiten erbij wordt het echt een onvergetelijke dag. Met verschillende activiteiten die voor iedereen leuk zijn zet je het hele gezin even goed op scherp, we zijn benieuwd of team ouders of team kinderen dit jaar de prijzen in de wacht sleept…!

Meer info

Uitjes voor mindervaliden

Ook mindervaliden zijn meer dan welkom op het strand van Wijk aan Zee. Al zijn niet alle activiteiten mogelijk, de StrandFabriek biedt speciaal voor mindervaliden een aantal aangepaste activiteiten aan voor een te gekke dag. We hebben bijvoorbeeld speciale duozit blokarts, maar is ook powerkiten een uitstekende optie!

Meer info

Vrienden Uitjes

Geen idee wat je met een vriendenuitje moet gaan doen? Wel een beetje klaar met de escape rooms en het lasergamen? Kom maar gewoon naar het strand, dat is gewoon altijd goed. Ga samen leren surfen, krijg de beginselen van kiten onder de knie en sluit af met een BBQ. Wat willen jullie nog meer?

Meer info

Vrijgezellen Uitjes

Vele gingen je voor; een vrijgezellenuitje op het strand. Een beproeft recept, en niet voor niks! Sleep de nietsvermoedende vrijgezel mee naar het strand, zet hem of haar in een raft en begin maar vast met lachen! We hebben verschillende activiteiten die prima te doen zijn met een pruik of maffe outfit, en ook de strandpaviljoens weten wat ze te doen staat als jullie er aan komen. Gegarandeerd een toffe dag!

Meer info