Super tof, ik ging veel harder dan pappa!

Max

Blokarten met Kinderen in Wijk aan Zee

Met kinderen blokarten is ontzettend leuk als kinderpartijtje, kinderfeestje of tijdens uw familieuitje of personeelsuitje met kinderprogramma.  Vanaf 12 jaar kunnen kinderen alleen in een blokart rijden!  We houden daarvoor de volgende maatstaven aan om te bepalen of kinderen veilig kunnen blokarten.

  • Minimale leeftijd 12 jaar
  • Minimaal 35 kg
  • Minimaal 1.35 meter lang

blokarten van 6 tot 12 jaar

De StrandFabriek beschikt ook over blokart met zijspan (twee zitter). Deze duokarts zijn geschikt voor blokarters van 6 tot 12 jaar om samen met een volwassene over het strand te zeilen.

Kinderverjaardag Blokarten

Voor een kinderverjaardag voor kinderen in de leeftijdscategorie van 10 tot en met 12 jaar bieden wij aan om met duokarts te rijden. Samen racen over het strand waarbij de één het zeil bedient en de ander de blokart bestuurt. Uiteraard kan je tussendoor even stoppen om te wisselen van zitplaats of met een ander vriendje of vriendinnetje te racen over het stand.

Twijfel je over of je wel of niet mag blokarten? Neem dan gerust even contact met ons op.

Alternatief programma

Bij Blokarten ben je afhankelijk van de weersomstandigheden. Soms kan het niet doorgaan door teveel of juist te weinig wind. Voor groepen bieden we in dit geval een alternatief (sportief) programma aan. Dit kan bijvoorbeeld powerkiten, golfsurfen of een andere activiteit zijn, uiteraard in overleg.

Zin om te komen Blokarten?

Vraag direct een offerte aan voor blokarten met een groep kinderen!

Laat even weten wanneer en met hoeveel volwassenen en kinderen je wilt komen, en we sturen je binnen 24 uur een offerte toe!

Vanaf 6 personen
75 Minuten
Vanaf €22,50 p.p.