Het was een echte strijd binnen ons bedrijf, al streden sommige volgens mij vooral om als eerste op het terras te mogen zitten, hahaha. Tof dat de netten gewoon bleven staan na afloop, we hebben met een clubje ook na het eten nog een paar potjes gespeeld tijdens de zonsondergang. Ultiem stranddagje zo. 

Michiel

Waarom Beach Volleybal bij de StrandFabriek

  • Beach Volleybal op het breedste evenementen strand van Nederland
  • De StrandFabriek heeft alles perfect geregeld, van goed materiaal tot een warme douche
  • Wij werken alleen met gekwalificeerde instructeurs
  • De SF heeft het veiligheidskeurmerk en is verzekerd bij Sport Institute Europe

Hoe speel je Beach Volleybal

Beachvolleybal of strandvolleybal is een balsport waarbij twee teams gescheiden door een net tegen elkaar spelen. Het doel van het spel is om de bal in het vak van de tegenstander op de grond te krijgen of om een fout bij de tegenstander af te dwingen. Beachvolleybal is een variant op volleybal in de zaal waarvan het zich op een aantal punten onderscheidt. Zoals de naam al impliceert wordt beachvolleybal gespeeld op zand

Waar moet je aan denken voordat je komt Beach Volleybal

Wij lopen het veld altijd goed na en halen zoveel mogelijk vuil en schelpen weg van het veld. Toch raden we schoenen wel aan, je weet nooit wat er niet zichtbaar is onder het zand. Verder is zonnebrand geen overbodige luxe als je een tijd staat te volleyballen, en ook een schoon setje kleren kan wel eens lekker zijn. 

Klaar met Beach Volleybal, tijd voor ontspanning

Beach volleybal is een inspannende activiteit, dus wanneer de match gespeeld is zal je zeker zin hebben in een verkoelend drankje en/of een hapje eten. Gelukkig wandel je zo naar binnen bij Timboektoe of Aloha, de strandtenten bij onze locatie. 

Veelgestelde vragen over Beach Volleybal

1. Is Beach Volleybal voor iedereen toegankelijk

In Principe kan iedereen meedoen met beach volleybal, maar mensen die last hebben van bijvoorbeeld een knieblessure moeten wel even goed oppassen. Wanneer je er vol voor gaat is beach volleybal een intensieve sport!

2. Gaan we ook Beach Volleyballen met slecht weer

Beach Volleybal is niet de meest ideale activiteit met slecht weer of veel wind. Een paar druppels regen gaat nog wel, maar als het wat harder regent gaat de lol er wel vanaf. In dit geval kijken we dus even naar een alternatieve activiteit die beter geschikt is bij het weer. 

3. Kosten, Betaling en Annuleren van het Beach Volleyballen

Beach Volleybal bij de StrandFabriek kan al vanaf 12 per persoon. 24 uur voor aanvang van het beach volleyballen ontvang je een iDeal betaalverzoek. Voor een zakelijk evenement ontvang je een factuur per e-mail. 

Mocht het Beach Volleyballen niet door kunnen gaan door weersomstandigheden, dan annuleert de StrandFabriek 24 uur van tevoren. Als de StrandFabriek annuleert zijn hier geen kosten aan verbonden. In overleg verplaatsen we de activiteit naar een andere datum, of crediteren we de kosten.

Wil je zelf het Beach Volleybal annuleren gelden onze algemene voorwaarden. 

Moeten we de netten al opzetten voor jullie?

Doe de zonnebrand op en deel  de teams alvast in!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, laat weten wanneer en met hoeveel mensen je wilt komen Beach Volleyballen, en we sturen je binnen 24 uur een offerte toe!

 

Vanaf 12 personen
Vanaf 1 uur
Vanaf €12,50 p.p.