Boogschieten is een echte klassieker onder onze activiteiten. Een spannende activiteit voor iedereen. Ben jij de beste en scoor jij de meeste punten? Wij brengen je in een mum van tijd de kneepjes van het boogschieten bij. Om deze activiteit uitdagend te maken ga je na het leren van de basisvaardigheden een wedstrijd boogschieten in kleine teams.

Waarom Boogschieten bij de StrandFabriek

  • Wij werken alleen met gekwalificeerde instructeurs
  • Wij werken alleen met leuke instructeurs
  • De SF heeft het veiligheidskeurmerk en is verzekerd bij Sport Institute Europe

Wat kan je verwachten als je gaat Boogschieten

Na aankomst op het strand volgt eerst een korte introductie en instructie over boogschieten en veiligheid. Met een leuke methodiek en handige tips brengen we de belangrijkste technieken van het boogschieten bij. Als iedereen het boogschieten wat beter onder de knie heeft wordt het tijd om te gaan kijken wie de Robin Hood van de groep is.

Waar moet je aan denken voordat je komt Boogschieten

Boogschieten is geen veeleisende activiteit. Het is wel handig om tijdens het Boogschieten comfortable (warme) kleding te dragen. Een trui of T shirt met lange mouwen is handig om te dragen, maar niet verplicht.

Klaar met Boogschieten, nagenieten geblazen

Lekker nagenieten na het boogschieten kan in de 2 sfeervolle en gezellige strandpaviljoens op 1 minuut lopen van onze locatie op het strand: Timboektoe of Aloha.

Veelgestelde vragen over Boogschieten

1. Is Boogschieten voor iedereen toegankelijk

Boogschieten is absoluut toegankelijk voor iedereen; ongeacht van leeftijd of fitness level. Boogschieten vergt geen enorme inspanning, maar is toch spannend om te doen, de perfecte combinatie van ontspanning en spanning dus!

2. Gaan we ook Boogschieten met slecht weer

Boogschieten kan bijna altijd doorgaan. Als het bijvoorbeeld een beetje regent kunnen we gewoon schieten. Zijn de weersomstandigheden echt niet geschikt voor het Boogschieten (dus veel regen) dan annuleert de StrandFabriek de activiteit 24 uur van tevoren. Mocht de datum niet verzet kunnen worden, zoals bijvoorbeeld bij een vrijgezellenuitje of bedrijfsuitje, dan hebben we verschillende andere activiteiten die we aan kunnen bieden, uiteraard in overleg. 

3. Kosten, Betaling en Annuleren van Boogschieten

Boogschieten bij de StrandFabriek kan vanaf 22.50 per persoon. 24 uur voor aanvang van het Boogschieten ontvang je een iDeal betaalverzoek. Voor een zakelijk evenement ontvang je een factuur per e-mail. 

Mocht het Boogschieten niet door kunnen gaan door weersomstandigheden, dan annuleert de StrandFabriek 24 uur van tevoren. Als de StrandFabriek annuleert zijn hier geen kosten aan verbonden. In overleg verplaatsen we de activiteit naar een andere datum, of crediteren we de kosten.

Wil je zelf het Boogschieten annuleren gelden onze algemene voorwaarden

Vraag direct een offerte aan voor Boogschieten

Boogschieten is sowiezo een schot in de roos!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, laat weten wanneer en met hoeveel mensen je wilt komen, en we sturen je binnen 24 uur een offerte toe!

Vanaf 12 personen
1 tot 1,5 uur
Vanaf €22,50 p.p.