Het was echt heel leuk met de meiden! Te gekke dag op het strand, de hele dag een knappe instructeur aan je zij, en na afloop lekker dineren bij zonsondergang. Tip: vraag vooral even naar het speciale afdouche-arrangement met de instructeur, dat staat niet in de folder maar was wel het beste onderdeel, hahaha

Marousha

Een vrijgezellenuitje waar je het nog een paar jaar over hebt…

Trek de nietsvermoedende vrijgezel een mooie outfit aan, zet koers naar het strand en laat de rest aan ons over. Een dag met de wind in het haar, zonnebrand op de armen en zand tussen de tenen. De activiteiten worden vaak net even iets hilarischer met een vrijgezellenuitje! Uiteraard na afloop nog even proosten bij één van de strandpaviljoens, en misschien nog een hapje eten. En dan maar hopen dat jullie nog genoeg energie hebben om ’s avonds nog de stad in te gaan…

Keuze genoeg

Een vrijgezellenuitje op het strand kan je naar wens indelen, het is helemaal aan jullie. De dag kan bestaan uit meerdere activiteiten, maar het is natuurlijk ook mogelijk om één losse activiteit te boeken. We bieden een scala aan sportieve, creatieve en ontspannen activiteiten aan, dus ongeacht van waar jullie voorkeur naar uitgaat; wij kunnen het regelen!

Wat kan je verwachten bij een vrijgezellenuitje op het strand van Wijk aan Zee

Bij aankomst kan je auto direct gratis parkeren bij onze locatie. Verder hebben we kleedruimtes en warme douches voor jullie klaarstaan, en kunnen jullie bij een van de twee populaire strandpaviljoens terecht voor een hapje en een drankje. Je kan het eigenlijk zo gek niet bedenken of we kunnen het regelen voor je!

Vrijgezellenuitje met een diner of bbq

Uiteraard kunnen jullie de verschillende activiteiten combineren met  een lunch, diner of BBQ. In samenwerking met onze horecapartners verzorgen we een compleet arrangement.  Neem alvast even een kijkje in een van de sfeervolle strandpaviljoens Aloha Beach of Timboektoe.

Vrijgezellenuitje Blokarten

Blokarten is eigenijk bijna altijd een onderdeel van de vrijgezellenuitjes die we op het strand ontvangen, en niet voor niets. Blokarten is en blijft een absolute aanrader, zeker met een vrijgezellenuitje. Iedereen kan meedoen, en iedereen is enthousiast. Na een korte instructie racen jullie binnen 5 minuten over het strand. 

Wil je alleen komen Blokarten met het vrijgezellenuitje en zijn jullie met maximaal 8 personen? Boek dan direct met onze makkelijke Online Boeking tool!

Boek Direct

Zijn jullie er klaar voor?

Ontvoer die vrijgezel maar vast, zoek een schaamteloos pakje uit en kom deze kant maar op. Wij zetten de boel wel vast klaar!

Laat nog wel even weten wanneer en met hoeveel jullie deze kant op komen, dan sturen we jullie zo snel mogelijk een offerte toe.

Vanaf 8 personen
Vanaf 1,5 uur
Vanaf €35,75 pp.