Het team van de StrandFabriek heeft, als onderdeel van een bedrijfsuitje, een ‘beach clean-up’ voor ons georganiseerd. Er werd uitleg gegeven over hoe strandvervuiling en ‘plastic soep’ ontstaat, de gevaren hiervan voor mens en milieu en hoe, door middel van een heerlijk wandeling over strand, iedereen bij kan dragen aan een verbetering en bewustwording van het probleem. Voorzien van jute zakken (geen plastic, goed om te zien!) en handschoenen hebben we lekker over strand gelopen en opgeruimd. Wat op het eerste gezicht een schoon strand lijkt levert toch wel zakken vol afval, maar ook leuke gesprekken met andere mensen op het strand (‘waar kunnen we aanmelden om mee te doen?’). Door het strand op te ruimen hebben we nog meer genoten van ons dag en hebben het beter achtergelaten dan dat we het gevonden hebben: win-win!!! Aanrader!

James Hallworth

Wie kent de plastic soep niet? Deze drijvende plastic eilanden groeien met wel 12 miljard kilo per jaar. Ook op de stranden van Nederland ligt veel plastic afval. Naast een sportieve activiteit ook een maatschappelijke bijdrage leveren? Neem dan de Beach cleanup op in het programma. Geen uitgebreide lezingen, maar zelf actief aan de slag met je collega’s. Lets do this!

Waar mogelijk proberen wij onze impact op het milieu te beperken of te zorgen dat we een positief bijdrage kunnen leveren.

De beach cleanup is een activiteit die wij daarom een warm hart toedragen. Gebruik op de dag ook eens om iets terug te doen voor de natuur en help mee aan een schoner strand.

Ja, Wij willen helpen!

Klaar om samen de handen uit de mouwen te steken? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, laat weten wanneer en met hoeveel mensen je wilt komen, en we sturen je binnen 24 uur een offerte toe!

Vanaf 12 personen
1 uur
Vanaf €12,50 p.p.