Heel tof gedaan! We zijn met de hele bovenbouw langsgekomen, verspreid over 2 dagen. De docenten konden als begeleider aan de slag bij sommige activiteiten, waardoor we een mooi programma konden doen zonder over ons budget heen te gaan.

Jan-Willem

Schooluitje op het strand in Wijk aan Zee

Wij weten zeker dat wij de leukste schoolsportdagen organiseren! Of je nu alleen met je klas komt of met je hele school. Voor een halve dag, een hele dag of een paar dagen. Wij kunnen altijd een leuk pakket aan activiteiten aanbieden. Met of zonder hulp van docenten. Wij hanteren voor scholen gereduceerde tarieven. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Die zijn er genoeg!

Compleet arrangement of juist veel zelf doen

We begrijpen dat scholen andere budgetten hebben dan bedrijven, en hanteren daarom andere tarieven voor groepen scholieren.  Uiteraard is het mogelijk om een compleet verzorgt arrangement te boeken met verschillende activiteiten en horeca, maar het kan ook anders. Zo kunnen docenten bijvoorbeeld meehelpen met het begeleiden van bepaalde activiteiten, zoals Beach Volleybal of Bounce Ball. Dit zorgt voor een kostenbesparing op personeel van de StrandFabriek, en hoeven wij alleen de huur van het materiaal te rekenen.

Waarom een schooluitje bij de StrandFabriek

  • Een ruim aanbod aan sportieve en creatieve activiteiten
  • Mogelijkheid om zelf activiteiten te begeleiden
  • Veiligheidskeurmerk en verzekering bij Sport Institute Europe
  • Maatschappelijk verantwoorde activiteiten
  • Gekwalificeerde instructeurs
  • Het beste evenementenstrand van Nederland

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Een schoolsportdag die jullie niet snel zullen vergeten!

Laat ons weten met hoeveel leerlingen jullie willen komen, welke data jullie voorkeur heeft en welke activiteiten jullie willen doen. We komen zo snel mogelijk bij jullie terug met een vrijblijvende offerte.

Vanaf 12 personen
Vanaf 1 uur
Vanaf €45 pp.