Heel ontspannen, lekker om je creativiteit even de vrije loop te laten!

Micha

Schilder Workshops bij de StrandFabriek

We hebben twee verschillende schilder workshops in ons aanbod. Het verschil in deze twee workshops is met name de tijd. De workshop ‘Life is a beach’ duurt 1 uur, de workshop ‘fluid schilderen’ duurt 1,5 of 2 uur.

Workshop ‘Life is a beach’ schilderen

Je gaat bij deze activiteit op een houten paneel of wrakhout kleur en vormgeven aan wat het strand en zee voor jou betekenen. Je gaat aan de slag met acrylverf en kunt gebruik maken van afbeeldingen en sjablonen. Je kunt bijvoorbeeld een leuke tekst toevoegen met sjablonen of stempels. Ik kom je helpen met jouw technische wensen. Een ontspannen activiteit met een persoonlijk en wellicht een verrassend resultaat. 

We werken op houten panelen van ca. 25 x 35 cm of op het strand gevonden wrakhout.

Workshop ‘Fluid’ schilderen

Je gaat met vloeibare acrylverf aan de slag. Geniet van een ontspannen workshop met jouw kleuren en een verrassend resultaat.

Deze workshop beginnen we met vloeibare verf die zelf haar weg vindt op het paneel. De verf vloeit met mooie patronen in elkaar over. 

Vervolgens laat je met jouw verbeelding het schilderij groeien. Het resultaat kan zowel figuratief als abstract zijn. Hier ben je helemaal vrij in. Ik kom je helpen met technische wensen en ik daag je graag uit naar een ‘next level’. Voorop staat het plezier dat je ervaart.

We werken op houten panelen van ca. 25 x 35 cm.  De deelnemers mogen zelf kiezen wat hij/ zij wil.

Is je innerlijke Picasso niet meer te houden?

Kom het verven dan tot een kunst verheffen!

Laat even weten wanneer en met hoeveel mensen je wilt komen, en we sturen je binnen 24 uur een offerte toe!

Vanaf 10 personen
Vanaf 1 uur
Vanaf €27,50 p.p.