Golf, maar dan leuker. Lekker op het verlaten strand ballen wegslaan, heerlijk!

Natasha

BEACHGOLF OP HET STRAND VAN WIJK AAN ZEE

Beachgolf is een combinatie van golf en midgetgolf. Vergeet deze dag even alle golfregels en leef je uit!

WAT KAN JE VERWACHTEN ALS JE GAAT BEACHGOLFEN

Na aankomst op het strand volgt eerst een korte introductie en instructie over beachgolf en veiligheid. Met een leuke methodiek en handige tips brengen we de belangrijkste technieken van het golfen bij. Als iedereen het golfen wat beter onder de knie heeft wordt het tijd om te gaan kijken wie de Tiger Woods van de groep is. We zetten voor aanvang op het strand staan diverse holes uit. Elk tweetal heeft een golfclub en een balletje. Wie heeft de minste slagen nodig?

Beachgolf is een perfecte activiteit voor actieve en minder actieve deelnemers in elk gezelschap.

Let op: Beachgolf is alleen mogelijk in de periode van oktober tot april.

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER BEACHGOLF

1. IS BEACHGOLF VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK

100%. Een programma voor iedereen en alle leeftijden. Sportief maar ontspannend!

2. GAAN WE OOK BEACHGOLFEN ALS HET REGENT?

Een paar druppels regen mogen de pret niet drukken. Zijn de weersomstandigheden toch écht niet geschikt voor een potje beachgolf (dus bij veel regen en / of wind) dan annuleert de StrandFabriek de activiteit 24 uur van tevoren. Mocht de datum niet verzet kunnen worden, zoals bijvoorbeeld bij een vrijgezellenuitje of bedrijfsuitje, dan hebben we verschillende andere activiteiten die we aan kunnen bieden, uiteraard in overleg. 

3. KOSTEN, BETALING EN ANNULEREN VAN BEACHGOLF

Beachgolfen bij de StrandFabriek kan al vanaf € 17.50 per persoon. 24 uur voor aanvang van het Beachgolfen ontvang je een iDeal betaalverzoek. Voor een zakelijk evenement ontvang je een factuur per e-mail. 

Mocht het Beachgolfen niet door kunnen gaan door weersomstandigheden, dan annuleert de StrandFabriek 24 uur van tevoren. Als de StrandFabriek annuleert zijn hier geen kosten aan verbonden. In overleg verplaatsen we de activiteit naar een andere datum, of crediteren we de kosten.

Mocht de datum niet verzet kunnen worden, zoals bijvoorbeeld bij een vrijgezellenuitje of bedrijfsuitje, dan hebben we verschillende andere activiteiten die we aan kunnen bieden, uiteraard in overleg. 

Wil je zelf het Beachgolfen annuleren gelden onze algemene voorwaarden

Al besloten wie de caddie gaat worden?

Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte!

Laat even weten wanneer en met hoeveel mensen je wilt komen, en we sturen je binnen 24 uur een offerte toe!

Vanaf 12 personen
Vanaf 1 uur
Vanaf €17,50 p.p.