Balans, fitness, het is echt gewoon een workout! Heel leuk om een keer te doen, nou snap ik al die mensen bij mij voor in Amsterdam op de grachten ook. 

Frederique

Suppen staat voor Stand-Up-Paddle boarden, en komt oorspronkelijk uit Hawaii. Deze sport is enorm populair aan het worden, en mensen suppen allang niet allen meer op zee. Bij de StrandFabriek gaan we wel terug naar de roots van het suppen, en krijg je de mogelijkheid om je sup-skills te ontdekken op de Noordzee. 

WAAROM SUPPEN BIJ DE STRANDFABRIEK

  • Onze locatie is op één van de beste supspots van Nederland
  • Ruime en schone kleedkamers
  • Na het suppen lekker warm afdouchen
  • Wij werken alleen met gekwalificeerde instructeurs
  • De StrandFabriek heeft het veiligheidskeurmerk en is verzekerd bij Sport Institute Europe

WAT KAN JE VERWACHTEN ALS JE GAAT SUPPEN

Als eerste krijgt iedereen een passend wetsuit, zodat jullie zonder kou te vatten het water in kunnen. Eenmaal bij de vloedlijn volgt een korte warm-up en instructie op het droge. Na een paar minuten is het tijd om met de paddels en sups het water in te gaan!

WAAR MOET JE AAN DENKEN VOORDAT JE KOMT SUPPEN

Zorg ervoor dat je een handdoek meeneemt zodat je je kunt afdrogen wanneer je uit het water komt. De rest van het materiaal verzorgt de StrandFabriek. Verder is het handig als je comfortabele en warme kleding meeneemt die je aan kunt trekken na het Suppen.

Ontspannen na het suppen

Als we uit het water komen en weer omgekleed zijn is het tijd voor een wat ontspanning. Als je de kleedkamer uitkomt loop je gelukkig zo het terras van één van de twee strandtenten op onze locatie op; Timboektoe of Aloha.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER SUPPEN

1. IS Suppen VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK

Suppen is geschikt voor iedereen Geef het wel even aan als je medische klachten hebt of zwanger bent, dan kan de instructeur met je overleggen of Suppen een goed idee is.

2. GAAN WE OOK Suppen MET SLECHT WEER

Aangezien we wetsuits aanhebben kan Suppen met wat regen of wind prima doorgaan. Soms kan het voorkomen dat er tè hoge golven staan en er een gevaarlijke stroming is, indien dit het geval is zullen we kijken of we kunnen uitwijken naar een andere activiteit.

3. KOSTEN, BETALING EN ANNULEREN VAN SUPPEN

Suppen bij de StrandFabriek boek je al vanaf € xxxx per persoon. 24 uur voor aanvang van het Suppen ontvang je een iDeal betaalverzoek. Voor een zakelijk evenement ontvang je een factuur per e-mail. 

Mocht het Suppen niet door kunnen gaan door weersomstandigheden, dan annuleert de StrandFabriek 24 uur van tevoren. Als de StrandFabriek annuleert zijn hier geen kosten aan verbonden. In overleg verplaatsen we de activiteit naar een andere datum, of crediteren we de kosten.

Wanneer je zelf het Suppen wilt annuleren gelden onze algemene voorwaarden

Blaas maar op dat ding, wij zijn al onderweg!

Is jullie enthousiasme niet meer te beteugelen? Vraag een offerte aan.

Laat maar weten wanneer en met hoeveel mensen je wilt komen, en we sturen je binnen 24 uur een offerte toe!

Vanaf 8 personen
1,5 uur
Vanaf €37,50 p.p.