Super leuke middag gehad met onze kinderen van 17 en 14. Professionele, zeer ervaren begeleiding door 2 zeer relaxte instructeurs. Top ervaring, we doen dit graag nog een keer!

Hijko

Familiedag op het strand

Een familiedag op het strand is leuk voor iedereen. Bij de organisatie van een familiedag moet je rekening houden met verschillende interesses, leeftijden en condities, de uitdaging blijft daarom om activiteiten te vinden waar iedereen plezier aan beleeft. Gelukkig hebben we bij de StrandFabriek vaker familiedagen mogen organiseren, en weten we inmiddels wat werkt! Uiteraard helpen we graag om een passend programma samen te stellen.

Voor ieder wat wils

Een familiedag op het strand kan je naar wens indelen. Met zijn allen één activiteit doen is mogelijk, maar een familiedag kan ook bestaan uit meerdere activiteiten of een keuze programma. We bieden sportieve, creatieve en maatschappelijk verantwoorde activiteiten aan.

Wat kan je van ons verwachten

Bij aankomst kan je auto direct parkeren bij onze locatie. Het gehele jaar is het bij ons gratis parkeren.

Familiedag op het strand met lunch of Barbecue

Activiteiten op het strand combineren met  een lunch, diner of BBQ. In samenwerking met onze horecapartners verzorgen we een compleet arrangement.  Neem alvast even een kijkje in een van de sfeervolle strandpaviljoens Aloha Beach of Timboektoe.

Een sportieve familiedag? Ga Blokarten op het strand van Wijk aan Zee!

Blokarten op het strand van Wijk aan Zee is een ideale invulling voor een familiedag. Blokarten is nog altijd de meest populaire activiteit, en omdat het geschikt is voor jong en oud leent deze activiteit zich perfect voor een familiedag.

Iedereen kan meedoen. Je hoeft geen ervaring te hebben om bij ons te komen blokarten.

Na de instructie en onder begeleiding van de instructeurs zeil je met een blokart binnen 5 minuten over het strand. Voor kinderen van 6 tot 12 jaar hebben we blokarts met zijspan, zodat zij in de zijspan kunnen meerijden met een ouder, oom of tante.

Waarom boek je je familiedag bij de StrandFabriek?

  • Een ruim aanbod aan sportieve en creatieve activiteit
  • Gegarandeerd voor ieder wat wils
  • Gekwalificeerde instructeurs
  • Maatschappelijk verantwoorde activiteiten
  • Veiligheidskeurmerk en verzekering bij Sport Institute Europe.
  • Het beste evenementen strand van Nederland

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN VOOR JULLIE FAMILIE UITJE

Hier een mooie subheading om nog meer nadruk te leggen op dit geweldige aanbod. Hier naast zie je natuurlijk heel gemakkelijk de stats van deze activiteit, zoals met hoeveel personen je moet komen en hoe lang het duurt.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en we doen je een prachtig aanbod!

Vanaf 4 personen
Vanaf 1 uur
Vanaf €25,00 pp.