Lekker dagje zo! We zien elkaar niet zo veel meer, dus vinden we het wel belangrijk om in ieder geval 1 keer per jaar iets tofs te doen. Dit is zeker geslaagd, lekker gesurft en net nog even afgesloten met volleybal. Vanavond nog even Amsterdam in, en dan kunnen we er weer een jaartje tegenaan!

Jami

Een sportief vriendenuitje

Een sportief vriendenuitje organiseer je het best op het strand. Zon op de armen, wind in het haar, en de hele dag in touw met toffe activiteiten.  Uiteraard na de activiteiten nog even een drankje doen bij één van de strandpaviljoens, en misschien nog een hapje eten? Alles kan!

Voor ieder wat wils

Een vriendenuitje op het strand kan je naar wens indelen. Het programma kan bestaan uit meerdere activiteiten, maar het is natuurlijk ook mogelijk om slechts één losse activiteit te boeken, en de rest van de dag gewoon lekker op het strand te hangen. We bieden een scala aan sportieve, creatieve en maatschappelijk verantwoorde activiteiten aan. Genoeg keuze!

Wat kan je van ons verwachten

Bij aankomst kan je auto direct gratis parkeren bij onze locatie. Verder hebben we kleedruimtes en warme douches voor jullie klaarstaan, en kunnen jullie bij een van de twee populaire strandpaviljoens terecht voor een hapje en een drankje. Je kan het eigenlijk zo gek niet bedenken of we kunnen het regelen voor je!

Vriendenuitje op het strand met horeca arrangement

Activiteiten op het strand combineren met  een lunch, diner of BBQ. In samenwerking met onze horecapartners verzorgen we een compleet arrangement.  Neem alvast even een kijkje in een van de sfeervolle strandpaviljoens Aloha Beach of Timboektoe.

Blokarten met je vrienden

Blokarten is nog steeds de meest populaire activiteit op het strand, en niet voor niets. Blokarten is en blijft een absolute aanrader, zeker met een vriendenuitje. Na een korte instructie rijden jullie al in een paar minuten op het parcours. 

Willen jullie alleen komen Blokarten met je vriendengroep? Boek dan direct met onze makkelijke Online Boeking tool!

Boek Direct

Klaar om met dat zooitje ongeregeld deze kant op te komen?

Als jullie het zooitje ongeregeld meebrengen regelen wij de rest!

Laat even weten hoe groot jullie groep is, wanneer jullie het liefste willen komen en welke activiteiten jullie zouden willen doen. We komen zsm met een vrijblijvende offerte bij jullie terug.

Vanaf 6 personen
Vanaf 1 uur
Vanaf €32,50 pp.