We wilden eens een keer wat anders als teamuitje, en dit was echt heel leuk om te doen! Vooral leuk om als groep de proeven doen, bij elke proef kwam iemand anders talent goed van pas. Een aanrader!

Margo

Zoals de naam het al aangeeft vind deze expeditie plaats bij de Noordpier, onderdeel van het Noordzeekanaal. De rijke geschiedenis van dit gigantische bouwproject is de rode draad van deze expeditie. In deze unieke omgeving ga je samen je in kleine teams de strijd aan met je collega’s, vrienden of familie.

Waarom Expeditie Noordpier

  • Een super origineel en educatief groepsuitje
  • Een combinatie van verschillende soorten proeven
  • Leer beter samenwerken als team (perfect als bedruifsuitje)

Hoe gaat Expeditie Noordpier in z’n werk

Expeditie Noordpier is een reis langs verschillende proeven die je met je team zo goed mogelijk moet zien uit te voeren waarbij jullie tegen elkaar strijden om de winst.

Waar moet je aan denken voordat je begint met Expeditie Noordpier

Naast goede (warme & comfortabele) kleding is het belangrijk dat je goed samenwerkt binnen je groep. Belangrijk eigenschappen binnen jouw team zijn: goede communicatie, samenwerking, creativiteit, inzicht, oplossingsgericht werken en een stukje fysieke kracht.

Na de Expeditie Noorpier wil je zeker nog even met z’n allen napraten over de activiteit . Dit kan perfect bij één van de twee nabijgelegen strandpaviljoens Timboektoe of Aloha. 

Veelgestelde vragen over Expeditie Noordpier

1. Kan iedereen meedoen met Expeditie Noordpier

Expeditie Noordpier is een Strijdlustig teamspel waar iedereen aan mee kan doen. Geef wel even van tevoren aan als je bepaalde medische klachten hebt die deelname kunnen bemoeilijken, dan kan in overleg met de worden gekeken wat wel en niet gaat. 

2. Gaat Expeditie Noordpier door met slecht weer

Een paar druppels regen mogen de pret niet drukken. Zijn de weersomstandigheden toch écht niet geschikt voor de Expeditie (dus bij veel regen en / of wind) dan annuleert de StrandFabriek de activiteit 24 uur van tevoren. Mocht de datum niet verzet kunnen worden, zoals bijvoorbeeld bij een vrijgezellenuitje of bedrijfsuitje, dan hebben we verschillende andere activiteiten die we aan kunnen bieden, uiteraard in overleg. 

3. Kosten, Betaling en Annuleren van Expeditie Noordpier

Expeditie Noorpier bij de StrandFabriek kan al vanaf € 22,50 per persoon. 24 uur voor aanvang van Expeditie Noordpier ontvang je een iDeal betaalverzoek. Voor een zakelijk evenement ontvang je een factuur per e-mail. 

Mocht Expeditie Noordpier niet door kunnen gaan door weersomstandigheden, dan annuleert de StrandFabriek 24 uur van tevoren. Als de StrandFabriek annuleert zijn hier geen kosten aan verbonden. In overleg verplaatsen we de activiteit naar een andere datum, of crediteren we de kosten.

Wil je zelf Expeditie Noordpier annuleren dan gelden onze algemene voorwaarden

Klaar om op Expeditie te gaan?

Top! Bereid je voor op een groepsexpeditie waar je nog een tijd over zult napraten.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, laat weten wanneer en met hoeveel mensen je wilt komen, en we sturen je binnen 24 uur een offerte toe!

Vanaf 12 personen
Vanaf 1 uur
Vanaf €22.50 p.p.