Fantastisch georganiseerd! Er werd heel veel tijd voor iedereen genomen, en alles was ingericht om het blokarten zo goed en zo veilig mogelijk te laten verlopen. Heel bijzonder om te zien hoe iedereen genoot!

Joyce

Een dagje uit voor mindervaliden

Lekker uitwaaien op het strand van Wijk aan zee is niet alleen weggelegd voor validen mensen. Bij de StrandFabriek gunnen we iedereen een dag vol zon, zee en strand. Met een paar simpele aanpassingen in ons aanbod zijn we in staat om ook voor mindervalide een te gekke stranddag te organiseren.

Wat kan je van ons verwachten

Bij aankomst kan je auto direct gratis parkeren bij onze locatie. Verder hebben we kleedruimtes en warme douches voor jullie klaarstaan, en kunnen jullie bij een van de twee populaire strandpaviljoens terecht voor een hapje en een drankje. Je kan het eigenlijk zo gek niet bedenken of we kunnen het regelen voor je!

Aangepaste Activiteiten

Niet alle activiteiten zijn toegankelijk voor mindervaliden, maar in overleg kunnen we samen kijken naar een geschikt programma. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Blokarten (eventueel met zijspan), en powerkiten. Uiteraard hangen de mogelijkheden af van de beperkingen van de deelnemers, we denken graag met jullie mee over wat er binnen de limiteringen van de groep wel en niet kan.

Vraag Direct een vrijblijvende offerte aan

We horen graag van jullie!

Vraag een offerte aan, laat weten met hoeveel deelnemers jullie willen komen en wat jullie eventueel zouden willen doen. We nemen zo spoedig mogelijk contact op om de prijzen en mogelijkheden door te nemen.

Vanaf 6 personen
Vanaf 1 uur
Vanaf €35,50 pp.