Dit was veruit het vermoeiendste wat ik de afgelopen 10 jaar heb gedaan. Die bal gaat overal heen, behalve waar je em heen wilt hebben. Heel vermoeiend, maar ook heel hard gelachen.

Sharil

WAAROM BEACH HOCKEY BIJ DE STRANDFABRIEK

  • Beach hockey is dolle pret
  • Eindelijk de kans om je collega’s of familieleden “per ongeluk” te slaan met een zachte knots
  • De StrandFabriek heeft alles perfect geregeld, van goed materiaal tot een warme douche
  • De SF heeft het veiligheidskeurmerk en is verzekerd bij Sport Institute Europe

HOE SPEEL JE BEACH HOCKEY

De gebruikelijke hockeybal is vervangen door een grote en lichtere bal. Vier of vijf spelers per team gaan de strijd aan in het mulle zand. De lastige ondergrond voegt extra dimensies toe aan de activiteit: lenigheid, teamwork en individuele vaardigheden worden op de proef gesteld. Gedurende het spel is de bal een gedeelte van de tijd in de lucht met spectaculair 3-dimensionaal hockey met vliegende aanvallen, air-dribbels en mooie zweefduiken van de keepers als gevolg. Tijdens iedere wedstrijd wordt vele malen op doel geschoten. Dat zorgt voor één grote bruisende beach hockeyshow!

MOET JE NOG ERGENS AAN DENKEN

Wij lopen het veld altijd na en halen zoveel mogelijk vuil en schelpen weg van het veld. Toch raden we schoenen wel aan, je weet nooit wat er niet zichtbaar is onder het zand. Verder is zonnebrand geen overbodige luxe als je een tijd staat te hockeyen, en ook een schoon setje kleren kan wel eens lekker zijn. 

KLAAR MET BEACH HOCKEY, TIJD VOOR ONTSPANNING

Beach hockey is vermoeiend, dus de kans dat je na het spel zin hebt in een koel drankje is groot. Gelukkig wandel je vanaf het speelveld zo naar binnen bij Timboektoe of Aloha, de strandtenten bij onze locatie. 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER BEACH HOCKEY

1. IS BEACH HOCKEY VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK

Beach Hockey is net als beachvolleybal en beachsoccer ontstaan op het strand. Iedereen die houdt van zand, strand en hockey kan meedoen. Als je last hebben van een blessure geef dit even aan bij de instructeur. in overleg kunnen we aangeven of het verstandig is om deel te nemen.

2. GAAN WE OOK BEACH HOCKEYEN MET SLECHT WEER

Beach Volleybal is niet de meest ideale activiteit met slecht weer. Een paar druppels regen gaat nog wel, maar als het wat harder regent gaat de lol er wel vanaf. In dit geval kijken we dus even naar een alternatieve activiteit die beter geschikt is bij het weer. 

3. KOSTEN, BETALING EN ANNULEREN VAN HET BEACH HOCKEY

Beach Hockey bij de StrandFabriek kan al vanaf € 12,50 per persoon. 24 uur voor aanvang van beach hockey ontvang je een iDeal betaalverzoek. Voor een zakelijk evenement ontvang je een factuur per e-mail. 

Mocht het Beach Hockey niet door kunnen gaan door weersomstandigheden, dan annuleert de StrandFabriek 24 uur van tevoren. Als de StrandFabriek annuleert zijn hier geen kosten aan verbonden. In overleg verplaatsen we de activiteit naar een andere datum, of crediteren we de kosten.

Als je zelf het Beach Hockey annuleert gelden onze algemene voorwaarden

Kom maar door met die knotsen!

Kan je niet wachten om je tegenstanders alle hoeken van het veld te laten zien?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, laat weten wanneer en met hoeveel mensen je wilt komen Beach Hockeyen, en we sturen je binnen 24 uur een offerte toe!

Vanaf 12 personen
1 uur
Vanaf €12,50 p.p.