Het Fatbiken was echt super leuk, niemand uit ons team had ook ooit nog zo op zo’n ding gezeten. Uiteindelijk is het natuurlijk ook gewoon een fiets, dus heel moeilijk was het niet, maar het is heel tegen-natuurlijk dat je ook gewoon door het zand kunt rijden. Supergaaf!

Anja

Een elektrische Fatbike is een mountainbike met oversized banden tot  wel 15 cm breed. Met deze elektrische Fatbike kan je alle kanten op; het bos, de duinen, het strand en de sneeuw. Vanaf onze locatie op het strand zitten we in no-time in de duinen en het bos van Wijk aan Zee. De Fatbikes rollen verrassend licht over obstakels en rijden fantastisch in het mulle zand. Door het vermogen van de trapondersteuning aan te passen kan iedereen in de groep op eigen niveau deelnemen aan een E-fatbike clinic.

Waarom Fatbiken bij de StrandFabriek

  • Een super origineel uitje
  • Omdat de Fatbikes elektronisch zijn, zijn ze super toegankelijk
  • Met de Fatbikes verkennen we een prachtig gebied van het strand, de duinen en het bos
  • Je kan het Fatbiken zo spannend maken als je zelf wilt
  • De SF heeft het veiligheidskeurmerk en is verzekerd bij Sport Institute Europe

Hoe gaat het Fatbiken in z’n werk

Op zoek naar een sportief uitje in Noord Holland? Ga eens E-Fatbiken vanuit Wijk aan Zee. Het is een tour die gereden wordt over uitdagende paden, slalommend langs natuurlijke hindernissen.

Uiteraard rijden we alleen op de officiële paden, met respect voor de prachtige omgeving en andere gebruikers van het duingebied. Tijdens de tocht kom je langs de mooiste plekjes van het duingebied. Er wordt een veilige route gereden waarbij iedereen op zijn of haar niveau kan deelnemen.

De tocht duurt ongeveer 2 ½ uur. De start is om 9:00 vanuit De Zwaanstraat 14A in Wijk aan Zee.

Waar moet je aan denken voordat je komt Fatbiken

Je krijgt van ons uiteraard een fatbike en een helm, maar zorg wel dat je sportieve kleding aan doet en schoenen met een platte zool. Zorg er verder voor dat je comfortabele en warme kleding bij je hebt die je na het Fatbiken weer makkelijk aan kan trekken. 

Nagenieten na het Fatbiken

Na het Fatbiken wil je gegarandeerd nog even met z’n allen napraten over deze fiets ervaring. Dit kan prima bij één van de twee strandtenten op 1 minuut van onze locatie; Timboektoe of Aloha.

Veelgestelde vragen over het Fatbiken

1. Is Fatbiken voor iedereen toegankelijk

Fatbiken is de ultieme activiteit voor iedereen. Jong of oud, sportief of wat minder fit, het maakt niet uit. De elektronische fatbike zorgt voor een extra zetje waar nodig, maar met deze all-terrain fiets kan iedereen zoveel spanning opzoeken als je wilt.

2. Gaan we ook Fatbiken met slecht weer

Jazeker, Fatbiken kan prima met slecht weer. Wat regen en modder geeft zelfs een extra dimensie aan het fatbiken, en maakt het eigenlijk alleen maar leuker.

3. Kosten, Betaling en Annuleren van Fatbiken

Fatbiken bij de StrandFabriek kan al vanaf € 55,00 per persoon. 24 uur voor aanvang van het Fatbiken ontvang je een iDeal betaalverzoek. Voor een zakelijk evenement ontvang je een factuur per e-mail. 

Mocht het Fatbiken niet door kunnen gaan door weersomstandigheden, dan annuleert de StrandFabriek 24 uur van tevoren. Als de StrandFabriek annuleert zijn hier geen kosten aan verbonden. In overleg verplaatsen we de activiteit naar een andere datum, of crediteren we de kosten.

Wil je zelf het e-Fatbiken annuleren gelden onze algemene voorwaarden

Klaar voor echt iets origineels? Vraag een offerte aan!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, laat weten wanneer en met hoeveel mensen je wilt komen Fatbiken, en we sturen je binnen 24 uur een offerte toe!

 

Vanaf 4 tot 8 personen
2,5 uur
Vanaf €55,00 p.p.