Surfen was het absolute hoogtepunt van ons bedrijfsuitje. Het duurde bij sommige wat langer voor ze stonden, maar aan het eind had iedereen een golf gesurft.

Tirza

Surfen is met stip onze meest populaire wateractiviteit! Kijk wel uit, want deze hobby is zeer verslavend (vraag het maar aan onze instructeurs).

Waarom Surfen bij de StrandFabriek

  • Onze locatie is op één van de beste surfspots van Nederland
  • Omkleden in ruime en schone kleedkamers
  • Warm afdouchen met water wat opgewarmd is door onze zonnecollectoren
  • Wij werken alleen met gekwalificeerde instructeurs
  • De StrandFabriek heeft het veiligheidskeurmerk en is verzekerd bij Sport Institute Europe

Wat kan je verwachten als je gaat Surfen

Na aankomst op het strand zorgen we eerste dat iedereen goed voorbereid het water in kan, en krijgt iedereen dus een wetsuit in zijn of haar maat. Eenmaal bij de vloedlijn volgt een korte warm-up en instructie. Na ongeveer 5 minuten is het tijd om het water in te gaan, en kunnen de eerste golven gepakt worden!

Waar moet je aan denken voordat je komt Surfen

Je krijgt van ons uiteraard een wetsuit en een surfplank, maar zorg wel dat je zelf een handdoek meeneemt. Zorg er verder voor dat je comfortabele en warme kleding bij je hebt die je na het surfen weer makkelijk aan kan trekken.

Klaar met Surfen, tijd om op te scheppen

Na de surfsessie is het tijd om sterke verhalen uit te wisselen in één van de twee sfeervolle strandpaviljoens op 1 minuut lopen van douches; Timboektoe of Aloha.

Veelgestelde vragen over Surfen

1. Is Surfen voor iedereen toegankelijk

Surfen is een sport die door jong en oud beoefend kan worden. Geef het wel even aan als je medische klachten hebt of zwanger bent, dan kan de instructeur met je overleggen of surfen een goed idee is.

2. Gaan we ook Surfen met slecht weer

Surfen kan bijna altijd doorgang vinden, regen en wind hoeven geen spelbreker te zijn. Soms kan het voorkomen dat er tè hoge golven staan en er een gevaarlijke stroming is, indien dit het geval is zullen we kijken of we kunnen uitwijken naar een andere activiteit.

3. Kosten, Betaling en Annuleren van Surfen

Een surfsessie bij de StrandFabriek boek je al vanaf 29,50 per persoon. 24 uur voor aanvang van het Surfen ontvang je een iDeal betaalverzoek. Voor een zakelijk evenement ontvang je een factuur per e-mail. 

Mocht het Surfen niet door kunnen gaan door weersomstandigheden, dan annuleert de StrandFabriek 24 uur van tevoren. Als de StrandFabriek annuleert zijn hier geen kosten aan verbonden. In overleg verplaatsen we de activiteit naar een andere datum, of crediteren we de kosten.

Wanneer je zelf het Surfen wilt annuleren gelden onze algemene voorwaarden

Zin gekregen om te Surfen? Vraag Direct een offerte aan!

LET OP: We hebben je gewaarschuwd, surfen is verslavend…

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, laat weten wanneer en met hoeveel mensen je wilt komen, en we sturen je binnen 24 uur een offerte toe!

Vanaf 8 personen
vanaf 1,5 uur
Vanaf €37,50 p.p.