Ons teamuitje bij StrandFabriek was echt enorm geslaagd! We hadden een leuke mix van activiteiten, en omdat we met een grote groep waren konden mensen ook zelf aangeven welke activiteiten ze wilde doen. Erg geslaagd, ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord!

Stefan

Bedrijfsuitje in Wijk aan Zee

Een bedrijfsuitje organiseren op het strand van Wijk aan Zee is niet iets wat alleen in de zomer mogelijk is. Toegegeven, de meeste teamuitjes vinden uiteraard in de zomermaanden plaats, wij werken ook het liefst op slippers en met een fles zonnebrand in de aanslag. In de warmere maanden zijn water activiteiten megasuppen en surfen heel leuk om te doen met een team. Wanneer het te koud wordt om met een wetsuit het water in te gaan is er echter nog steeds een scala aan activiteiten die we kunnen doen; bijvoorbeeld blokarten, powerkiten en expeditie noordpier. 

Kort samengevat is het altijd mogelijk om een bedrijfuitje te organiseren op het strand, naar gelang jullie wensen en de weersomstandigheden op dat moment kunnen we altijd een mooi arrangement samenstellen. En ongeacht van wanneer jullie ook besluiten te komen, een dagje strand is altijd heerlijk!

Compleet verzorgd arrangement

Wanneer je met je bedrijfsuitje naar het strand komt heb je natuurlijk geen zin om alsnog de hele dag aan het werk te zijn. Daarom zorgt de StrandFabriek dat we al je zorgen uit handen nemen, en een compleet arrangement aanbieden. Indien gewenst doen we meerdere activiteiten en zorgen we voor een horeca arrangement bij een van onze partners; de populaire strandpaviljoens Aloha & Timboektoe. Op die manier hebben jullie ook een mooie uitvalsbasis waar jullie elkaar ontmoeten voor een drankje tijdens de pauzes, en waar jullie ’s avonds eventueel kunnen eten (vraag ons even naar het bbq arrangement!).

Vergaderen aan zee

Een andere mogelijkheid is om een vergader arrangement te boeken, waarbij jullie het kantoor eens verwisselen voor een inspirerende locatie – het strand van Wijk aan Zee. Als je hier niet out-of-the-box kan denken weten wij het ook niet meer. Uiteraard kan een vergader arrangement worden gecombineerd met andere activiteiten en een horeca arrangement, om er zo een complete dag van te maken met uitdagingen voor lichaam een geest!

Vraag direct een offerte aan voor een bedrijfsuitje aan het strand

Is het enthousiasme nu al niet meer te beteugelen? Wij snappen dat.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Vanaf 12 personen
2,5 uur
Vanaf €45 pp.