Het was heel leuk op het strand. We gingen met z’n allen surfen en daarna Blokarten. Ik ging veel harder dan pappa, en mamma lag de hele tijd om!

Tijmen

Een sportief gezinsuitje op het strand van Wijk aan Zee

Lekker uitwaaien op het strand van Wijk aan zee met het hele gezin. Zon op de armen, wind in het haar, en de hele dag lekker in de weer. Na de activiteiten nog even een drankje doen bij één van de strandpaviljoens, en misschien nog een hapje eten. Het zal onderweg terug in de auto wel lekker rustig zijn, in onze ervaring zijn de meeste wel uitgeteld na een gezinsuitje op het strand!

VOOR IEDER WAT WILS

Een gezinsuitje op het strand kan je naar wens indelen. Een gezinsuitje kan bestaan uit meerdere activiteiten, maar het is natuurlijk ook mogelijk om één losse activiteit te boeken. We bieden een scala aan sportieve, creatieve en maatschappelijk verantwoorde activiteiten aan. Keuze genoeg!

WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN

Bij aankomst kan je auto direct gratis parkeren bij onze locatie. Verder hebben we kleedruimtes en warme douches voor jullie klaarstaan, en kunnen jullie bij een van de twee populaire strandpaviljoens terecht voor een hapje en een drankje. Je kan het eigenlijk zo gek niet bedenken of we kunnen het regelen voor je!

FAMILIEDAG OP HET STRAND MET LUNCH OF BARBECUE

Activiteiten op het strand combineren met  een lunch, diner of BBQ. In samenwerking met onze horecapartners verzorgen we een compleet arrangement.  Neem alvast even een kijkje in een van de sfeervolle strandpaviljoens Aloha Beach of Timboektoe.

Blokarten met het hele gezin

Blokarten is nog steeds de meest populaire activiteit op het strand, en niet voor niets. Blokarten is en blijft een absolute aanrader, zeker met een gezinsuitje. Iedereen kan meedoen. Je hoeft geen ervaring te hebben om bij ons te komen blokarten. Na de instructie en onder begeleiding van de instructeurs race je binnen 5 minuten over het strand. Voor kinderen van 6 tot ongeveer 12 jaar hebben we blokarts met zijspan. Zij kunnen in de zijspan meerijden met een ouder of oudere broer of zus.

Wil je alleen komen Blokarten met het gezin? Boek dan direct met onze makkelijke Online Boeking tool!

Boek Direct

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN VOOR JULLIE GEZINSUITJE

Klaar om deze kant op te komen? Laat de kinderen maar vast op zoek gaan naar hun slippers, dan handelen wij het verder hier af!

Laat even weten met hoeveel jullie zijn, en wanneer jullie willen komen, dan sturen wij zsm een passende offerte toe.

Vanaf 3 personen
Vanaf 1 uur
Vanaf €Vanaf 22,50 per persoon pp.