Ik had een een keer op een normale SUP gestaan, maar dit was wel even wat anders. Het samenwerken was in het begin best lastig, maar samen een golf pakken was echt heel tof!

Tim

De Megasup is het grote neefje van het normale Stand Up Paddle board, in principe hetzelfde alleen de XL uitvoering. Bij een megasup is er maar liefst plaats voor 8 personen, wat een hele andere dimensie geeft aan het suppen. Wanneer je met een megasup een golf weet te pakken als team giert de adrenaline door je lijf! Een ervaring om nooit te vergeten! Ga een wedstrijd aan met de andere teams op een megasup, en kijk wie de beste en langste golven weet te pakken. 

Een goede samenwerking en teamspirit is wel vereist!

Waarom Mega Suppen bij de StrandFabriek

  • Suppen op één van de beste surf locaties van Nederland
  • De StrandFabriek heeft alles perfect geregeld, van goed materiaal tot een warme douche
  • Wij werken alleen met gekwalificeerde instructeurs
  • De SF heeft het veiligheidskeurmerk en is verzekerd bij Sport Institute Europe

Hoe gaat het Mega Suppen in z’n werk

Aangezien het megasuppen een wateractiviteit is krijgen jullie voor aanvang eerst een wetsuit aangemeten van de instructeur. Nadat iedereen is omgekleed en de spullen netjes zijn opgeborgen gaan we richting de vloedlijn, en volgt een korte instructie over het megasuppen, hoe je het beste kunt samenwerken als team en wat te doen als je in het water valt. 

Waar moet je aan denken voordat je komt Mega Suppen

Je krijgt van ons uiteraard een wetsuit, maar zorg wel dat je zelf een handdoek meeneemt. Zorg er verder voor dat je comfortabele en warme kleding bij je hebt die je na het megasuppen weer makkelijk aan kan trekken. 

Klaar met Mega Suppen, tijd voor ontspanning

Na het megasuppen wil je zeker nog even met z’n allen napraten over wie de beste golf en de mooiste wipe-out had. Dit kan perfect bij één van de twee nabijgelegen strandpaviljoens Timboektoe of Aloha. 

Veelgestelde vragen over het Mega Suppen

1. Is megasuppen voor iedereen toegankelijk

Megasuppen is een actieve wateractiviteit, maar is in principe kan iedereen meedoen. Geef het wel even van tevoren aan als je bepaalde medische klachten hebt die deelname kunnen bemoeilijken, dan kan in overleg met de instructeur worden gekeken wat het slimst is. 

2. Gaan we ook megauppen met slecht weer

Jazeker. Sterker nog, we gaan juist megasuppen met slecht weer. Met een wetsuit aan deert de regen ons niet, dus is megasuppen een prima activiteit met wat slechter weer. Mocht de zee tè wild zijn kan het wel zijn dat het megasuppen niet door kan gaan, maar dit houden we van tevoren uiteraard goed in de gaten.

3. Kosten, Betaling en Annuleren van Surfen

Megasuppen bij de StrandFabriek kan al vanaf xxxx per persoon. 24 uur voor aanvang van het Surfen ontvang je een iDeal betaalverzoek. Voor een zakelijk evenement ontvang je een factuur per e-mail. 

Mocht het Surfen niet door kunnen gaan door weersomstandigheden, dan annuleert de StrandFabriek 24 uur van tevoren. Als de StrandFabriek annuleert zijn hier geen kosten aan verbonden. In overleg verplaatsen we de activiteit naar een andere datum, of crediteren we de kosten.

Wil je zelf het megasuppen annuleren gelden onze algemene voorwaarden

Is je enthousiasme niet meer te bedwingen? Vraag direct een offerte aan!

Maak je klaar voor een onvergetelijke groepservaring.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, laat weten wanneer en met hoeveel mensen je wilt komen Mega Suppen, en we sturen je binnen 24 uur een offerte toe!

Vanaf 8 personen
Vanaf 1,5 uur
Vanaf €37,50 p.p.