We begonnen met een schildpad, maar voor we het wisten hadden we een complete dierentuin. Leuk om te zien hoe enthousiast iedereen werd naarmate het meer vorm kreeg!

Remco

Bouwvakkers, finetuners, strandjutters en waterdragers zijn de onmisbare teamleden voor een fantastisch zandsculptuur. Alleen even snel een zandkasteel in elkaar knutselen is natuurlijk te eenvoudig, daar ga je de eerste prijs niet mee in de wacht slepen. De teams hebben de tijd voor een overleg, een taakverdeling, het kiezen van een thema en het maken van een plan van aanpak. De sculptuur moet uiteindelijk een zichtbaar verhaal vertellen. Welk team kan dit verhaal het beste verkopen aan de groep en instructeur? Gebruik het juiste gereedschap en genoeg water!

Waarom Zandsculpturen bouwen bij de StrandFabriek

  • We hebben meer dan genoeg zand
  • Goede creatieve begeleiding
  • Perfect te combineren met actieve activiteiten voor een afwisselend programma

Hoe gaat het Zandsculpturen bouwen in z’n werk

Om het Zandsculpturen bouwen wat extra pit te geven verdelen we de groep in teams welke strijden om de titel van het mooiste bouwwerk. Na een korte uitleg over hoe je het beste te werk kunt gaan wanneer je werkt met zandvormen gaan is het tijd om een keuze te maken over wat er gebouwd gaat worden en gaan de teams van start. Tijdens het bouwen loopt de instructeur uiteraard altijd rond voor creatieve input en een helpende hand van de meester. 

Waar moet je aan denken voordat je komt Zandsculpturen bouwen

Niet heel veel, maar zorg dat je voldoende drinkt en zonnebrand opdoet!

Klaar met Zandsculpturen bouwen, tijd voor ontspanning

We bouwen de zandsculpturen altijd in de buurt van Aloha of Timboektoe, zodat wanneer het kunstwerk is opgeleverd jullie nog even op afstand van jullie creatie kunnen genieten onder het genot van een hapje of drankje. 

Veelgestelde vragen over het Zandsculpturen bouwen

1. Is Zandsculpturen bouwen voor iedereen toegankelijk

Absoluut. Deze activiteit is wellicht de meest toegankelijke uit ons aanbod, en kan door jong en oud worden gedaan. 

2. Gaan we ook Zandsculpturen bouwen met slecht weer

Met een paar druppels regen blijft het zand zelfs wat beter plakken, en hoeven we nog niet in te pakken, maar wanneer het harder begint te regenen gaat dit helaas ten koste van de sculpturen. In dit geval zal de activiteit dus niet kunnen doorgaan. Indien dit het geval is zoeken we in overleg naar een vervangende activiteit. 

3. Kosten, Betaling en Annuleren van Zandsculpturen bouwen

Zandsculpturen bouwen bij de StrandFabriek kan al vanaf € 19,50 per persoon. 24 uur voor aanvang van het Zandsculpturen bouwen ontvang je een iDeal betaalverzoek. Voor een zakelijk evenement ontvang je een factuur per e-mail. 

Mocht het Zandsculpturen bouwen niet door kunnen gaan door weersomstandigheden, dan annuleert de StrandFabriek 24 uur van tevoren. Als de StrandFabriek annuleert zijn hier geen kosten aan verbonden. In overleg verplaatsen we de activiteit naar een andere datum, of crediteren we de kosten.

Wil je zelf het Zandsculpturen bouwen annuleren gelden onze algemene voorwaarden

Je schep en emmer al bij de hand?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, laat weten wanneer en met hoeveel mensen je wilt komen, en we sturen je binnen 24 uur een offerte toe!

Vanaf 12 personen
1 of 1,5 uur
Vanaf €19,50 p.p.