Naar aanleiding van alle ontwikkelingen rond het coronavirus kunnen wij ons goed voorstellen dat u vragen heeft over onze activiteiten, locatie en de mogelijkheden voor uitjes / evenementen. Bij deze willen wij u informeren over de belangrijkste punten.

Bereikbaarheid

Wij blijven bereikbaar. Alleen houden wij ons wel aan alle maatregelen van de overheid en werken wij momenteel zoveel mogelijk vanuit huis.

Omdat ons team op kantoor beperkt zal zijn, kan het zijn dat u ons telefonisch niet direct kan bereiken. Wij verzoeken u dan ook om zoveel mogelijk uw vragen naar ons te mailen of om anders onze voicemail in te spreken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Organiseren en aanvragen evenementen

Tot en met 28 april 2020

Tot en met 28 april organiseren wij geen activiteiten op het strand.

Wij hebben voor onze activiteiten/evenementen geen vergunning nodig. Echter is het door andere maatregelen niet mogelijk om op dit momenten evenementen te organiseren. Het gaat hierbij in eerste instantie om:

  • Het verbod op samenkomsten en groepsvorming.
  • De eis voor personen om minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren

Daarnaast is onze beachclub gesloten waardoor wij niet over de faciliteiten kunnen beschikken om een kwalitatief goede evenementen te organiseren (geen toilet, geen catering, enz.)

Na 28 april 2020

U kunt voor de periode na 28 april gewoon via onze website een groepsaanvraag doen voor een evenement en/of evenementen boeken.

Mocht u na 28 april een evenement geboekt hebben en kan dit niet georganiseerd worden omdat de maatregelen worden verlengd, dan bieden wij de optie om uw evenement kosteloos te verplaatsen naar een andere datum.

Veelgestelde vragen

  • Bij blokarten rij ik toch alleen in een kart over het strand? Waarom kan ik dit dan toch nu niet doen?

Bij blokarten zit u inderdaad alleen in een kart. Echter is het voor ons praktisch gezien alleen haalbaar om de theoretische uitleg in groepen te geven, waarbij afstand houden en groepsvorming niet te voorkomen zijn.

  • Ik heb een cadeaubon die binnenkort verloopt. Wat moet ik nu doen?

Voor cadeaubonnen die verlopen adviseren wij u om contact op te nemen met de aanbieder van de bon (het merk van de bon) en daar te vragen om een verlenging in verband met deze uitzonderlijke situatie.

  • Ik wil met een groep kleiner dan 10 personen blokarten boeken na 28 april. Ik zie alleen geen beschikbare data online. Waarom staan die er nog niet?

Het plannen van een uitje met 2 of 4 personen is relatief makkelijker en sneller te doen dan een groepsuitje met bijvoorbeeld 50 deelnemers. Wij vinden dat ook wel te vergelijken is met het plannen van vakanties en andere uitjes. Premier Rutte gaf aan met het plannen van dat soort uitjes terughoudend te zijn en daarom wachten wij met het eventueel weer online zetten van de actiedagen tot eind april.

Strandactiviteiten en corona

Op dit moment is het voor ons niet mogelijk om activiteiten te organiseren. Echter verwachten wij wel dat als de maatregelen gefaseerd versoepeld worden dat wij relatief snel weer activiteiten kunnen organiseren. Waarom verwachten wij dat?

Wij beschikken over een groot activiteitenstrand. Hierdoor kunnen we activiteiten en groepen goed verspreiden en kunnen we de groepen per activiteit klein houden.

Ook is het fysieke contact beperkt en zijn risico’s op besmetting in de buitenlucht standaard altijd kleiner dan in binnen ruimtes.

Kortom, zou u graag na afloop van deze periode van veel individueel (thuis) binnen zitten lekker actief buiten uitwaaien? Dan is het strand met onze buitenactiviteiten en een zonnetje de ideale locatie om weer een positief groepsgevoel binnen uw bedrijf / gezelschap te krijgen.

Bent u nu al benieuwd naar de mogelijkheden voor een toekomstig uitje dan staan wij u graag te woord.

Wij hopen u bij deze voldoende te hebben geïnformeerd.

Wij wensen iedereen die door het virus geraakt is of wordt veel sterkte. Wij hopen dat we spoedig weer terug kunnen keren naar een normale situatie en dat wij u weer mogen verwelkomen bij ons op het strand.

Team Summit Sports & Events

* De informatie op deze pagina is gebaseerd op de aangekondigde maatregelen van de overheid en het RIVM. Indien maatregelen worden aangepast of verlengd dan zullen wij ook bekijken of het noodzakelijk is om onze informatie aan te passen.